Om oss

Vi elsker katter, og vi vet at de trenger å være i sitt rette element for å blomstre. Det er grunnen til at vi har brukt over 30 år på å perfeksjonere vår førsteklasses kattesand som klumper.

Høykvalitetsleiren er hemmeligheten bak de beste klumpegenskapene i markedet, mens vår aktiverte karbonteknologi gir maksimal kontroll over vond lukt.

Vi setter alltid katter først, men siden Ever Clean også vil holde hjemmet ditt luktende rent lengre, tror vi at du også vil elske det.

Vår historie

1987

Vår historie ...

I 1987var kattesand veldig enkelt utformet og det var kun mulig å få tak i ikke-klumpende sand. Ever Clean forandret dette ved å være første produsent av klumpende kattesand iAmerika, noe som revolusjonerte kattesandmarkedet.

2006

Vår historie ...

I 2006 lanserte Ever Clean Carbon Plus; en unik og patentert luktfjerningsteknologi.

2015

Vår historie ...

Ever Clean ble lansert på nytt i 2015 med forbedrede formler for å gi maksimal luktkontroll og uslåelig klumping.Denne unike teknologien gjør Ever Clean til den beste tilgjengelige kattesanden.

2019

Vår historie ...

I løpet av de siste30 årene harEver Clean fortsatt fokuset på nyutviklingen av kattesand gjennom nye oppfinnelser av hurtigvirkende luktkontroll.

Våre verdier

Hjemmet ditt er kattens umiddelbare omgivelser, og vi tror at alle katter fortjener en omgivelsehvor de kan føle seg hjemme.

Dette er årsaken til at vi prøver å følge de høyeste standardene i markedet og kontinuerlig streber etter å bli bedre og å daglig lære mer om katter. Vi ønsker å bedre forstå katters atferd og psykologi, og hvordan vi kan ta bedre vare på dem.

Hvis du er enig i våre verdier, håper vi at du vil jobbesammen med oss for å skapeen verden hvor alle katter har muligheten til å blomstre.

KOM I KONTAKT

Har du noen spørsmål om produktene våre? Send oss gjerne en e-post: info@treeofpets.no